SPLITSKI ĐIR: I ovog vikenda možete donirati i učlaniti se na više lokacija u Splitu

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Nakon uspješnog početka na Barutani prošle nedjelje, aktivnosti po splitskim kvartovima nastavljaju se i ovoga vikenda. Već u petak na redu su Bol i Visoka, a u subotu Brda, Skalice i Bačvice.

–    Sve akcije na terenu ujedno su i prilika da se navijači priključe projektu otkupa dionica „Za sva vrimena!“, preuzmu prigodne zahvalnice na licu mjesta i osiguraju svoje ime u tematskom parku, objasnio je voditelj projekta otkupa dionica Tomislav Mikulić dodajući kako se osim na terenskim akcijama u Splitu u projekt kroz samo par jednostavnih koraka može uključiti i putem interneta na web stranici www.nashajduk.hr, kao i na svim akcijama koje organiziraju Društva prijatelja Hajduka.

Osim Splita, ovaj vikend će značiti i porast članova u mnogim gradovima u Hrvatskoj i šire, a ovakve događaje mnogi članovi koriste i kako bi se mjesečnim donacijama priključili projektu otkupa.

–    U subotu će sve mobilne jedinice Odjela biti na terenu, ali i veliki broj volontera na brojnim akcijama u cijeloj Hrvatskoj, ali i inozemstvu. Već smo blizu brojci od 18 tisuća članova, ranije nego prošle godine i to je rezultat koji nas veseli, a sljedeći period zasigurno će donijeti i nove rekorde i više sudionika u akciji „Za sva vrimena!“, rekao nam je Tomislav Babić, voditelj Odjela za članstvo.

Raspored događaja u Splitu možete provjeriti na www.nashajduk.hr/lokacije-uclanjivanja/