SPLITSKI ĐIR: I ovog vikenda možete donirati i učlaniti se na više lokacija u Splitu

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Nakon uspješnog početka na Barutani prošle nedjelje, aktivnosti po splitskim kvartovima nastavljaju se i ovoga vikenda. Već u petak na redu su Bol i Visoka, a u subotu Brda, Skalice i Bačvice.

–    Sve akcije na terenu ujedno su i prilika da se navijači priključe projektu otkupa dionica „Za sva vrimena!“, preuzmu prigodne zahvalnice na licu mjesta i osiguraju svoje ime u tematskom parku, objasnio je voditelj projekta otkupa dionica Tomislav Mikulić dodajući kako se osim na terenskim akcijama u Splitu u projekt kroz samo par jednostavnih koraka može uključiti i putem interneta na web stranici www.nashajduk.hr, kao i na svim akcijama koje organiziraju Društva prijatelja Hajduka.

Osim Splita, ovaj vikend će značiti i porast članova u mnogim gradovima u Hrvatskoj i šire, a ovakve događaje mnogi članovi koriste i kako bi se mjesečnim donacijama priključili projektu otkupa.

–    U subotu će sve mobilne jedinice Odjela biti na terenu, ali i veliki broj volontera na brojnim akcijama u cijeloj Hrvatskoj, ali i inozemstvu. Već smo blizu brojci od 18 tisuća članova, ranije nego prošle godine i to je rezultat koji nas veseli, a sljedeći period zasigurno će donijeti i nove rekorde i više sudionika u akciji „Za sva vrimena!“, rekao nam je Tomislav Babić, voditelj Odjela za članstvo.

Raspored događaja u Splitu možete provjeriti na www.nashajduk.hr/lokacije-uclanjivanja/

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!