Subašić upisao sina u navijački Park: Još će mu više značiti ovo kad naraste

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Ime Danijela Subašića jedno je od imena koja će zasigurno ostati trajno upisana sjajnim slovima u povijesti Hajduka, ali i srcima navijača. Danijel se nedavno vrlo emotivno oprostio od navijača i tako završio svoju uspješnu karijeru, a pozdrav punog Poljuda u dvadeset i četvrtoj minuti njegove posljednje utakmice pamtit će i navijači, ali i on sam kao poseban trenutak koji se pamti za sva vremena.

A upravo takva je i njegova povezanost s Hajdukom. Trajna, neuništiva i svevremenska. Stoga i ne čudi da ju je slavni golman odlučio zapečatiti upisom imena svoga sina Antonija u park na Poljudu.

Tako će se u parku Za sva vrimena naći za Danijela dva iznimno bitna imena – ime sina i ime prerano preminulog prijatelja i suigrača Hrvoja Ćustića.

Hrvojevo ime zauvijek je u srcima navijača, prije tri godine upisan je i u park Za sva vrimena na Poljudu, a na istom mjestu na drugoj strani elementa naći će se ime malenog Antonija.

–  Odlučio sam se u Park upisati sina jer voli i prati Hajduk. Sigurno mu to puno znači već sada, a zasigurno će još više kad naraste. Uz to, lijepa je simbolika da je na neki način povezan i s Hrvojem. Uvijek ću se rado vratiti i prošetati Parkom i iznova pronaći njihova imena, rekao je bivši vratar Hajduka Danijel Subašić.

Navijači ubrzano zauzimaju svoja mjesta u Parku s pogledom na Poljud i svakim danom ih je sve više. Ako im se želite pridružiti, svoje mjesto možete rezervirati već sa 20 eura mjesečno na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.