Sutra živo na Poljudu: dječji turnir, lutrija i dodjela nagrade najboljem igraču po izboru članova

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Sutra će, s početkom u 17:30 sati, na terenima Otvorene škole HNK Hajduk na Poljudu biti održan nogometni turnir “Živimo Hajduk”. Sudjeluju djevojčice i dječaci, njih više od 200, raspoređeni u dvije kategorije – od 1. do 4. razreda te od 5. do 8. razreda osnovne škole.

U sklopu turnira održat će se bogata lutrija, bit će hrane i pića, a za zabavu najmlađih pobrinut će se Rico. Za kraj će biti dodijeljena i nagrada najboljem igraču Hajduka u protekloj sezoni po izboru članova.

Program se nastavlja u srijedu i to na Rivi s početkom u 10:00 sati kada će se održati predstavljanje splitskih sportova i kratka natjecanja za najmlađe s ciljem promocije sporta, psihofizičkog razvoja i zabave.

“Pozivamo sve da nam se pridruže u ovim aktivnostima. Prilika je to da se okupimo tijekom ove stanke bez Hajduka i pokažemo, kako i naziv događaja kaže, da živimo Hajduk”, rekao nam je Darko Čop, voditelj EU projekta dodajući kako se sportski dio aktivnosti, uz sudjelovanje Kineziološkog fakulteta u Splitu, provodi u sklopu EU projekta “Hajdučkom suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja”.

Projekt je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.