Sutra živo na Poljudu: dječji turnir, lutrija i dodjela nagrade najboljem igraču po izboru članova

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Sutra će, s početkom u 17:30 sati, na terenima Otvorene škole HNK Hajduk na Poljudu biti održan nogometni turnir “Živimo Hajduk”. Sudjeluju djevojčice i dječaci, njih više od 200, raspoređeni u dvije kategorije – od 1. do 4. razreda te od 5. do 8. razreda osnovne škole.

U sklopu turnira održat će se bogata lutrija, bit će hrane i pića, a za zabavu najmlađih pobrinut će se Rico. Za kraj će biti dodijeljena i nagrada najboljem igraču Hajduka u protekloj sezoni po izboru članova.

Program se nastavlja u srijedu i to na Rivi s početkom u 10:00 sati kada će se održati predstavljanje splitskih sportova i kratka natjecanja za najmlađe s ciljem promocije sporta, psihofizičkog razvoja i zabave.

“Pozivamo sve da nam se pridruže u ovim aktivnostima. Prilika je to da se okupimo tijekom ove stanke bez Hajduka i pokažemo, kako i naziv događaja kaže, da živimo Hajduk”, rekao nam je Darko Čop, voditelj EU projekta dodajući kako se sportski dio aktivnosti, uz sudjelovanje Kineziološkog fakulteta u Splitu, provodi u sklopu EU projekta “Hajdučkom suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja”.

Projekt je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!