Sve te vodilo k meni: I Arsen Dedić ima svoje mjesto u parku Za sva vrimena!

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Ulazimo u blagdansko razdoblje te želimo da ono i ove godine bude posebno kao što je poseban i član kojeg je navijački park upravo dobio.

Riječ je o velikom umjetniku, Arsenu Dediću, za čije je ime u Parku Društvo prijatelja Hajduka doniralo tisuću eura.

Naime, Arsen je za svog života bio član Hajduka s bazom članstva DPH Zagreb, što je volio i isticati u brojnim prilikama. Također je volio nastupati i uveseljavati sudionike Bile noći. Još 1967. godine pjesma u njegovoj izvedbi „Čovjek od soli“ i duet s Vicom Vukovom „I dâ bi ruku ja u vatru stavit“ uvrštene su na EP „Naprid, bili!“, od čije su prodaje prikupljana sredstva za izgradnju novog stadiona.

Ovo lijepo iznenađenje zagrijalo je srca Arsenove obitelji.


– Otac je kao navijač Bilih često pjevao na Bilim noćima u Zagrebu iz svog gušta i potpuno besplatno – prisjetio se Arsenov sin Matija.

– Drago mi je da se Društvo prijatelja Hajduka Zagreb toga sjetilo i na ovaj mu način iskazalo zahvalnost i ljubav. To što će njegovo ime biti upisano na Poljudu, zajedno s velikim imenima iz hajdukove povijesti i imenima ostalih navijača, velika je čast i njemu bi ta gesta sigurno mnogo značila – ponosno nam je priznao.

Park Za sva vrimena ubrzano se puni i već je zauzeto preko 70 % mjesta. Ako nemate ideju kakav biste poklon darovali najmilijima, još uvijek možete dragoj osobi osigurati najbolje hajdučko iznenađenje.

Ime u Parku možete uplatiti na 36 rata, što iznosi nešto više od 25 eura mjesečno, i tako nekoga iznenaditi ili sami sebe počastiti putem https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.

Svi hajdukovci koji bilo kojim načinom plaćanja stignu do potrebnog iznosa za ime u Parku zaključno sa subotom 9. prosinca, dobit će pločicu sa svojim imenom i prezimenom „pod bor“ do Božića.  

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na zasvavrimena@nashajduk.hr ili porukom na +385 99 6664569.