U 100 dana više od 100 akcija

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U protekla tri mjeseca, koliko traje učlanjivanje u Hajduk, pripadnost voljenom Klubu iskazalo je gotovo 22 000 članova. Brojka je to koja stalno raste, a nedostižna je svim hrvatskim klubovima kao i brojnima u inozemstvu.

– Koronavirus će samo promijeniti fokus naših aktivnosti. Idemo dalje još jače, jer znamo da još postoji puno navijača koji su svjesni važnosti članstva u Hajduku, naročito ove godine kada sva sredstva uplaćena za članarine idu u izgradnju klupskog kampa, naglašavaju iz Odjela za članstvo čiji su djelatnici, zajedno s brojnim volonterima bili itekako mobilni u proteklom periodu.

Naime, samo u Splitu održano je 20-ak terenskih akcija na kojima se učlanilo oko 1.000 ljudi, pri čemu su se učlanjivanja odvijala i u četiri kafića gdje svakodnevno možete izvršiti svoju hajdučku dužnost. To su Krom, Exhibeo i Flag pub iz Splita te Aura u Solinu.
Društva prijatelja Hajduka su pak posebna priča. Više od 100 terenskih akcija održano je u Hrvatskoj i dijaspori, a pet Društava se već sad može pohvaliti time da su premašili broj članova iz 2019., premda je do konca ove godine ostalo još devet mjeseci.
Gotovo 10 Društava prijatelja Hajduka u trenutku pisanja ovog teksta ima više od 400 članova, s tim da je DPH Dubrovnik ostvario daleko najveći skok u odnosu na lani, dugo držeći prvo mjesto među Društvima prijatelja Hajduka, prije nego su ga pretekli Šibenčani.

– Već sad možemo najaviti nove akcije učlanjivanja, a prije nego li one krenu, podsjećamo sve navijače kako se u Hajduk možete učlaniti i online te u svega nekoliko minuta pokazali pripadnost Hajduku, poruka je Hajdukova Odjela za članstvo.