U 100 dana više od 100 akcija

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

U protekla tri mjeseca, koliko traje učlanjivanje u Hajduk, pripadnost voljenom Klubu iskazalo je gotovo 22 000 članova. Brojka je to koja stalno raste, a nedostižna je svim hrvatskim klubovima kao i brojnima u inozemstvu.

– Koronavirus će samo promijeniti fokus naših aktivnosti. Idemo dalje još jače, jer znamo da još postoji puno navijača koji su svjesni važnosti članstva u Hajduku, naročito ove godine kada sva sredstva uplaćena za članarine idu u izgradnju klupskog kampa, naglašavaju iz Odjela za članstvo čiji su djelatnici, zajedno s brojnim volonterima bili itekako mobilni u proteklom periodu.

Naime, samo u Splitu održano je 20-ak terenskih akcija na kojima se učlanilo oko 1.000 ljudi, pri čemu su se učlanjivanja odvijala i u četiri kafića gdje svakodnevno možete izvršiti svoju hajdučku dužnost. To su Krom, Exhibeo i Flag pub iz Splita te Aura u Solinu.
Društva prijatelja Hajduka su pak posebna priča. Više od 100 terenskih akcija održano je u Hrvatskoj i dijaspori, a pet Društava se već sad može pohvaliti time da su premašili broj članova iz 2019., premda je do konca ove godine ostalo još devet mjeseci.
Gotovo 10 Društava prijatelja Hajduka u trenutku pisanja ovog teksta ima više od 400 članova, s tim da je DPH Dubrovnik ostvario daleko najveći skok u odnosu na lani, dugo držeći prvo mjesto među Društvima prijatelja Hajduka, prije nego su ga pretekli Šibenčani.

– Već sad možemo najaviti nove akcije učlanjivanja, a prije nego li one krenu, podsjećamo sve navijače kako se u Hajduk možete učlaniti i online te u svega nekoliko minuta pokazali pripadnost Hajduku, poruka je Hajdukova Odjela za članstvo.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!