Ubrzo otvaranje Parka: Imaš 30 dana za ime na otvorenju!

Konferencija za medije Naš Hajduk
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Na Poljudu ispod murve, pokraj spomenika dvojice velikana Hajduka i parka Za sva vrimena održana je konferencija za medije Našeg Hajduka. Predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, tajnik Luka Domikulić i Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa osvrnuli su se na prethodni period i ostvarene projekte. Osim što su najavili buduće aktivnosti, objavili su i dugo očekivani termin otvaranja parka Za sva vrimena.

– Trideset dana nakon objave o kupnji deset tisuća dionica Konstruktora, sa zadovoljstvom možemo obavijestiti javnost i sve navijače da je iznos od gotovo pola milijuna kuna uplaćen te će dionice uskoro i formalno postati navijačke čime će klupske boje, grb i ime Hajduka zauvijek ostati zaštićeni. Ovom prilikom želimo zahvaliti gotovo tisuću navijača koji su uz uobičajene donacije u projektu sudjelovali dodatnim donacijama, u prosjeku vrijednosti od dvjesto kuna. Uz njih, želimo zahvaliti i poslovnoj zajednici koja je i ovaj put pokazala kako podupire i prepoznaje projekt Hajduka kao kluba svojih članova, kazao je Luka Domikulić.

Tvrtke iz cijele Hrvatske, ali i Europe podržale su ovaj jedinstveni trenutak i tako postale prve među mnogima koje mjesto čeka u parku. Najveću podršku pružile su tvrtka Apfel iz Makarske, Torcida GmbH iz Beča, Klis montaža s Klisa, Oportum iz Zagreba te Remex iz Novog Marofa. Uz njih, projekt su podržali i Gastro Fisch Brač, Max&Moris, Apres savjetovanje, Deltron te konoba Bakus.

– Sigurnost u ovu investiciju su nam dali svi oni koji od prvog dana, još od prije gotovo pet godina stoje uz projekt Za sva vrimena, ali i naši kvalitetni odnosi s poslovnom zajednicom za koju smo znali da će nam dati podršku u ovom trenutku, kazao je Tomislav Mikulić.

Od početka projekta bilo je zamišljeno da i pravne osobe sudjeluju u projektu otkupa, a od danas je i to moguće.

– Od danas otvaramo mogućnost i svim drugim pravnim osobama da u ime svoje tvrtke podrže projekt Za sva vrimena, donacijom od 25 000 kuna ili 10 000 kuna i tako pokažu da je i za njih Hajduk navijački klub za sva vrimena. Poseban prostor u Parku je rezerviran za one tvrtke koje podrže projekt, a vjerujemo kako će se ubrzo ispuniti i tražiti mjesto više, dodao je Mikulić.

Na samom kraju objavljen je i okvirni datum otvaranja parka Za sva vrimena koji je zbog situacije s koronavirusom bio odgođen.

– Imena u Parku smo mogli postaviti prije više od godinu dana, ali smo si rekli da to nećemo raditi bez svih onih koji trebaju biti tu kad se on otvori, jer su ga svi oni simbolično i izgradili. Taj trenutak je sada došao i mogu najaviti da ćemo početkom nove nogometne sezone, na nekoj od prvih domaćih utakmica, vjerujemo s publikom, otvoriti park Za sva vrimena, kazao je Toni Baletić.

Svi oni koji žele osigurati svoje ime u parku Za sva vrimena na njegovom otvaranju to mogu napraviti u narednih 30 dana na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/.