Učlani se i ostvari veće pogodnosti u Hajdukovom programu vjernosti

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Hajduk Family Club naziv je programa vjernosti koji će biti aktivan od 29. listopada, a kroz kojeg će svi korisnici moći ostvariti pogodnosti na prodajnim mjestima klupskih sponzora te ostalih partnera koji se uključe u ovaj program vjernosti. Samim sudjelovanjem u programu svi korisnici i izravno pomažu HNK Hajduk.

Korisnik programa vjernosti postaje se preuzimanjem aplikacije “Hajduk Family Club” na Vaš smartphone ili tablet. Korisnici mogu biti članovi HNK Hajduk koji ostvaruju veće popuste, ali i svi ostali koji preuzimanjem aplikacije imaju pravo na ograničene popuste kod navedenih klupskih partnera koji sudjeluju u programu.

Kako postati korisnik “Hajduk Family Club” programa vjernosti?

Svi članovi HNK Hajduk, koji su platili članarinu u tekućoj godini, za sudjelovanje u “Hajduk Family Club” programu vjernosti trebaju prije svega na svoj smartphone ili tablet preuzeti aplikaciju “Hajduk Family Club”. Nakon upisa broja članske, imena i prezimena, potrebno je odraditi dva jednostavna koraka: unutar aplikacije prilikom prve aktivacije dati pristanak za korištenje osobnih podataka (GDPR) za HNK Hajduk i tvrtku Tommy d.o.o.

Kako koristiti aplikaciju “Hajduk Family Club” ?

Nakon što su odrađeni svi gore navedeni koraci, spremni ste za sudjelovanje u Hajdukovom programu vjernosti. Svi oni koji su preuzeli aplikaciju na svoj smartphone ili tablet istu mogu koristiti na blagajnama naših partnera pokazivanjem koda kojeg je jednostavno dobiti putem aplikacije. Nakon što se kod očita na blagajni obračunava se popust i prihod koji ide za HNK Hajduk.

Provjera stanja ušteda i donacija za Hajduk može se lako provjeriti putem aplikacije “Hajduk Family Club” – označeno crvenim i plavim kvadratićem ili pravokutnikom.

Program Hajduk Family Club je loyalty aplikacija Hajduka koja će u idućim mjesecima rasti i nuditi svojim korisnicima sve više pogodnosti. Ukoliko imate bilo kakve upite ili kao tvrtka želite sudjelovati u Hajduk Family Clubu poruku pošaljite na mail: family.club@hajduk.hr.

Kako se učlaniti?

Učlanjivanje u Hajduk je moguće izvršiti online, klikom na link ili dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu, radnim danom od 08:00 – 20:00 sati te na dan utakmice šest sati prije početka utakmice.