Upravni odbor udruge sastao se s Nadzornim odborom HNK Hajduk Split

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

U srijedu je održan prvi sastanak Upravnog odbora Našeg Hajduka i Nadzornog odbora HNK Hajduk Split. Sastanak je trebao biti održan i ranije, no odgođen je zbog procesa izbora predsjednika Uprave.

Na sastanku je dogovoren način komunikacije između Našeg Hajduka i Nadzornog odbora HNK Hajduk Split, a bilo je riječi i o samom modelu funkcioniranja kluba te očekivanjima Našeg Hajduka kao suvlasnika od Nadzornog odbora HNK Hajduk Split.

Na dan derbija neizbježna je bila i tema odnosa s Hrvatskim nogometnim savezom, a predstavnici Našeg Hajduka izrazili su, kao i na konferenciji za medije u siječnju, slaganje s već objavljenim zahtjevima Hajduka.

Na tragu ranijih traženja da se dodatno poveća transparentnost rada Uprave i Nadzornog odbora češćim i detaljnijim izvješćima kao zadatak pred Nadzorni odbor stavljeni su zahtjevi da Uprava izvještaje rada i financijske izvještaje objavljuje na kvartalnoj bazi dok bi sami plan rada Uprave trebao biti prezentiran na polugodišnjoj i godišnjoj razini na Skupštini dioničara. Transparentnost i informiranje navijača osnova su modela.

Nastavak izrade strategije po svim bitnim segmentima istaknut je kao jedan od prioriteta.

Prezentacija >> Sastanak Naš Hajduk – Nadzorni odbor (3.4.2019.)

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!