Upravni odbor udruge sastao se s Nadzornim odborom HNK Hajduk Split

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U srijedu je održan prvi sastanak Upravnog odbora Našeg Hajduka i Nadzornog odbora HNK Hajduk Split. Sastanak je trebao biti održan i ranije, no odgođen je zbog procesa izbora predsjednika Uprave.

Na sastanku je dogovoren način komunikacije između Našeg Hajduka i Nadzornog odbora HNK Hajduk Split, a bilo je riječi i o samom modelu funkcioniranja kluba te očekivanjima Našeg Hajduka kao suvlasnika od Nadzornog odbora HNK Hajduk Split.

Na dan derbija neizbježna je bila i tema odnosa s Hrvatskim nogometnim savezom, a predstavnici Našeg Hajduka izrazili su, kao i na konferenciji za medije u siječnju, slaganje s već objavljenim zahtjevima Hajduka.

Na tragu ranijih traženja da se dodatno poveća transparentnost rada Uprave i Nadzornog odbora češćim i detaljnijim izvješćima kao zadatak pred Nadzorni odbor stavljeni su zahtjevi da Uprava izvještaje rada i financijske izvještaje objavljuje na kvartalnoj bazi dok bi sami plan rada Uprave trebao biti prezentiran na polugodišnjoj i godišnjoj razini na Skupštini dioničara. Transparentnost i informiranje navijača osnova su modela.

Nastavak izrade strategije po svim bitnim segmentima istaknut je kao jedan od prioriteta.

Prezentacija >> Sastanak Naš Hajduk – Nadzorni odbor (3.4.2019.)