Više od sto studenata u europskom projektu Našeg Hajduka

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

 

U sklopu projekta “(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja” na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu održana je završna aktivnost na kojoj su studenti predstavili projekte izrađene u suradnji s Našim Hajdukom. Više od 100 studenata sudjelovalo je kroz dva kolegija putem projekta u protekloj akademskoj godini te su time stečena znanja testirali u praksi.

– Jako smo zadovoljni suradnjom s Ekonomskim fakultetom od kojeg smo dobili podršku i prostor da možemo raditi s velikim brojem studenata. Udruga Naš Hajduk u svom radu uvijek pokušava surađivati sa stručnjacima. Pored toga što smo studentima pružali podršku, jako puno smo naučili i od njih samih te od profesora s kojima smo surađivali, rekao je voditelj projekta Darko Čop.

Nakon uvoda voditelja projekta okupljenima su se obratili profesori s Ekonomskog fakulteta koji su sudjelovali u provedbi Ivana Bilić i Ivan Matić te dekanica Maja Fredotović. Ovom prilikom su im uručene i zahvalnice za sudjelovanje na projektu.

– U početku je bilo zadrške prema ovom projektu obzirom da se radi o udruzi navijača, no jako brzo smo dobili odlične povratne informacije jer su studenti guštali u radu. Obično jedna suradnja otvara drugu pa se nadam da će tako biti i u ovom slučaju, istaknula je dekanica Maja Fredotović.

Potom su dva studentska tima iznijela prezentaciju svojih radova. Radi se o projektu “I Bilo srce je član Hajduka” u sklopu kojega su se prikupljale donacije kojima su korisnici Udruge Srce, Udruge Sindrom Down 21 Split, Udruge MoSt i Dječjeg Doma Maestrala postali članovi Hajduka. Drugi prezentirani projekt nosi naziv “Hajdučki paketi” u kojem su studenti razradili palete Hajdukovih proizvoda koji bi se u formi različitih paketa nudili zainteresiranim kupcima. Njihovu prezentaciju je pozorno u ime kluba s Poljuda poslušala i voditeljica odjela marketinga i prodaje Julija Hrstić.

Nakon završetka prezentacije studentima su podijeljene potvrde za sudjelovanje u jačanju Hajdučke zajednice. 

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!