Vratari Hajduka za Velikog Vladimira

Vladimir Beara
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Na inicijativu trenera iz Hajdukove vratarske škole ime jednog od najvećih ikada koji je stao među vratnice upisano je u park Za sva vrimena. Naravno, riječ je o Vladimiru Beari ili kako su ga s potpunim pravom zvali Veliki Vladimir.

–       Vladimir Beara nam je uzor prema kojem stremimo i na kojeg se ugledamo. Sretni smo što je vratarska škola ponijela njegovo ime i što će njegovo ime biti među tisućama navijača urezano na Poljud zauvijek, rekao je trener iz Hajdukove škole vratara „Vladimir Beara“.

Upisivanjem Vladimira Beare u park Za sva vrimena formiran je i najveći trolist Hajduka koji je ikad zajedno igrao. Među navijačima naći će se imena Frane Matošića, Bernarda Vukasa i od danas Vladimira Beara.

–       Kada smo krenuli s prikupljanjem za ime Vladimira Beare odmah su se uključili vratari svih generacija i iznos je praktički skupljen u jednom danu što pokazuje koliko nam svima on znači, prenio nam je kolika je Bearina važnost trener iz škole vratara „Vladimir Beara“.

Ako još uvijek nisi postani donator na https://nashajduk.hr/za-sva-vrimena/ i možda se baš tvoje ime nađe uz najveća imena iz Hajdukove povijesti.