Zadarski sin je otišao na nebesku tribinu, ali uz svoj Hajduk ostaje zauvijek

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook

Krajem ljeta prošle godine Zadar je ostao u šoku. Vijest o smrti Marija Grabovca u nevjerici je ostavila cijeli grad, ne nužno onaj dio koji je povezan s ultras svijetom već i sve one koji su poznavali ovog torcidaša koji je preminuo u dobi od 32 godine. A takvih je bilo jako puno…

– Onog trenutka kad se pročulo da je umro, počeli su se ispred kuće okupljati mnogi. Njega je cijeli grad poznavao i nema tko ga nije volio u gradu, ističu pripadnici Torcide Zadar.

Otvoreno kažu kako je preminuli Grabovac dugi niz godina bio glavni čovjek ove Torcidine podružnice.

– Pokretač svega je bio on. Koja god akcija, koje god gostovanje, što god je trebalo, za sve je bio prvi. On je bio prijatelj u najljepšem smislu te riječi, on je mnoge od nas navukao na Hajduk. S njim smo išli na prva gostovanja, ako ćemo koristiti današnju terminologiju slobodno možemo reći kako je on zarazio mnoge od nas, nastavljaju priču o svom prijatelju.

Uzimajući u obzir sve navedeno, zadarski torcidaši ističu kako je bilo lako donijeti odluku da se krene u prikupljanje iznosa od 7500 kuna te upiše Marija u park Za sva vrimena.

– Pravi hajdukovac, pravi torcidaš… Poznavajući ga, možda bi on sve to malo okrenuo i na zaje.anciju, ali u svakom slučaju bi mu srce bilo puno, poručuju Zadrani za kraj.

Tvoje ime uz Hajduk

Za sva vrimena

Park Za sva vrimena kruna je projekta otkupa dionica i trajni spomen povezanosti navijača i kluba. Neka se i tvoje ime nađe među njima – Za sva vrimena!