Zadarski sin je otišao na nebesku tribinu, ali uz svoj Hajduk ostaje zauvijek

Mario Grabovac
WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

Krajem ljeta prošle godine Zadar je ostao u šoku. Vijest o smrti Marija Grabovca u nevjerici je ostavila cijeli grad, ne nužno onaj dio koji je povezan s ultras svijetom već i sve one koji su poznavali ovog torcidaša koji je preminuo u dobi od 32 godine. A takvih je bilo jako puno…

– Onog trenutka kad se pročulo da je umro, počeli su se ispred kuće okupljati mnogi. Njega je cijeli grad poznavao i nema tko ga nije volio u gradu, ističu pripadnici Torcide Zadar.

Otvoreno kažu kako je preminuli Grabovac dugi niz godina bio glavni čovjek ove Torcidine podružnice.

– Pokretač svega je bio on. Koja god akcija, koje god gostovanje, što god je trebalo, za sve je bio prvi. On je bio prijatelj u najljepšem smislu te riječi, on je mnoge od nas navukao na Hajduk. S njim smo išli na prva gostovanja, ako ćemo koristiti današnju terminologiju slobodno možemo reći kako je on zarazio mnoge od nas, nastavljaju priču o svom prijatelju.

Uzimajući u obzir sve navedeno, zadarski torcidaši ističu kako je bilo lako donijeti odluku da se krene u prikupljanje iznosa od 7500 kuna te upiše Marija u park Za sva vrimena.

– Pravi hajdukovac, pravi torcidaš… Poznavajući ga, možda bi on sve to malo okrenuo i na zaje.anciju, ali u svakom slučaju bi mu srce bilo puno, poručuju Zadrani za kraj.