Živimo Hajduk – promocija bavljenja sportom djece i mladih

WhatsApp
Telegram
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Facebook

U sklopu EU projekta “(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja”, Naš Hajduk u suradnji s Kineziološkim fakultetom i Unisportom organizira dvodnevne aktivnosti koje se održavaju 18. i 19.6., a cilj im je potaknuti i promovirati sportsku aktivnost kod djece i mladih.

Prvog dana održava se nogometni turnir za djecu osnovnoškolskog uzrasta dok je drugi dan posvećen promociji splitskih sportskih klubova i njihovog rada s djecom. Također, promovirat će se i mogućnosti bavljenja sportom osoba s invaliditetom.

Živimo Hajduk predstavlja završnu aktivnost programa mentorstva na Kineziološkom fakultetu u Splitu koji uključuje koncept društveno korisnog učenja kao dio formalne nastave. Uključivanjem brojnih suradnika u provedbu aktivnosti doprinosi se popularizaciji bavljenja sportom kod djece i mladih. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim suradnicima – u prvom redu Unisportu i HNK Hajduk Split – na podršci u pripremi i provedbi aktivnosti koja predstavlja primjer funkcioniranja hajdučke zajednice”, izjavio je Darko Čop iz Našeg Hajduka.

Više informacija o događaju bit će objavljeno uskoro.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta “(Hajdučkom) suradnjom i volonterstvom do društvenog razvoja” financiranim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda